Juridisch Advies AI, Robotica, Big Data, Machine Learning

Sectoren | Juridisch Pionierswerk inzake AI en Robotica

Juridisch pionierswerk inzake AI big data en blockchain toepassingen in sectoren en economische domeinen waaronder de hi-tech industrie, medische producten, ICT branche, consumentenelektronica, halfgeleiders, mechatronica, domotica, entertainmentsector, retail, distributie, logistiek en transportbranche, automotive, reizen en vakantie, energie, marketing, cosmetica, levensmiddelenindustrie, eHealth, smart products en de farmaceutische industrie.

Sectoren

Artificiële Intelligentie & Recht verricht juridisch pionierswerk inzake AI, big data en blockchain toepassingen in uiteenlopende sectoren. Daarbij kijken wij vanwege het mondiale karakter van innovatieve technologieën over de landsgrenzen heen. Wij leggen de focus momenteel op AI, blockchain, cloud computing, deep learning en robotica implementaties in de hi-tech industrie, ICT branche, consumentenelektronica, halfgeleiders, nano engineering, mechatronica, cybernetics, domotica, de entertainmentsector, retail, distributie, logistiek en transportbranche, automotive, luchtvaart en drones, reizen en vakantie, energie, marketing en reclame, cosmetica, levensmiddelenindustrie, eHealth, gentech, smart products, alsook de biomedische farmaceutische industrie.

Elke sector heeft zijn eigen tempo

Bepaalde sectoren binnen de economie lopen voorop bij het incorporeren van transformatieve tech in hun workflow, zoals online platforms, smart products en apps uit het Internet of Things (IoT), de auto industrie (computer vision), telecombranche, de financiële sector en internetbedrijven. Die hebben een natuurlijke affiniteit met AI en robotica. Bij een aantal andere bedrijfstakken en maatschappelijke domeinen, waaronder het onderwijs, toerisme en de farmaceutische industrie, maar ook in de publieke en de sociale sector verloopt de ontwikkelingsgang op een ietwat terughoudender tempo. Toch ontkomen ook deze staathuishoudkundige sectoren niet aan maatschappij veranderende disruptieve technologieën.

Sectoren | Juridisch Pionierswerk inzake AI en Robotica

Sectoren | Juridisch Pionierswerk inzake AI en RoboticaProactive lawyering

Juridische consultancy diensten en proactive lawyering vanuit het perspectief van de betreffende sector, branche of industrie maar ook ter ondersteuning van bedenkers, ontwikkelaars, leveranciers en distributeurs van revolutionaire technologie.

Hieronder links naar de webpagina’s per specifieke sector.