Juridisch Advies AI, Robotica, Big Data, Machine Learning

Werkwijze | Juridisch Consult | Hoe Gaan Wij Te Werk?

Neem vrijblijvend contact met ons op via email of telefoon voor informatie over onze werkwijze en de mogelijkheden. Of gebruik het contactformulier. Het intakegesprek is gratis. Vraag ons vrijblijvend om een juridisch consult.

Werkwijze


Werkwijze Artificiële Intelligentie & Recht

De dienstverlening van Artificiële Intelligentie & Recht onderscheidt zich door deskundigheid, effectiviteit, resultaatgerichtheid, betrouwbaarheid, integriteit met een persoonlijke en no-nonsense aanpak. Onze juristen bezitten up to date kennis over hun vakgebied en zijn gedreven in wat ze doen. Dit staat garant voor hoge kwaliteit juridisch advies.

Juridisch consult

Vervolgens maken wij - indien u daar prijs op stelt - met u een afspraak voor een telefonisch onderhoud danwel een juridisch consult. Wij nemen dan contact met u op om de zaak inhoudelijk door te spreken. Het is daarnaast ook mogelijk online te adviseren: wij hebben inmiddels een groot aantal digitale cliënten waarbij de dienstverlening zich grotendeels via e-mail afspeelt.Email ons uw adviesverzoek

Het eenvoudigste is om ons via een van de vele contactformulieren op de website vrijblijvend een email te sturen waarin u een korte omschrijving geeft van de situatie waarin u zich bevindt en aan welke juridische dienstverlening u behoefte heeft. U zit dan nog nergens aan vast. Ook voeren wij in de voorfase een conflictcheck uit om te kijken of er geen sprake is van belangenverstrengeling. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer wij uw wederpartij of de tegenpartij reeds adviseren.

Uw adviesverzoek geeft ons de mogelijkheid om een voorzichtige situatieschets te maken en uw vraag binnen de relevante juridische context te plaatsen.

Werkwijze | Juridisch Consult | Hoe Gaan Wij Te Werk?

Werkwijze | Juridisch Consult | Hoe Gaan Wij Te Werk?


Opdrachtverlening

Indien u gebruik wenst te maken van onze diensten, komen wij een schriftelijke opdrachtverlening overeen. Hierin staan de afspraken die wij maken, zoals de concrete werkzaamheden, het te hanteren tarief (klik hier voor tarieven) en de omlooptijd, dat wil zeggen binnen welke termijn de werkzaamheden zullen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.