Juridisch Advies AI, Robotica, Big Data, Machine Learning

Computer Vision | Juridische Aspecten | Image Processing

Computer Vision implementeren in uw product, bedrijf of zorginstelling neem dan contact met ons op voor vragen en onduidelijkheden over de juridische dimensie. Welke juridische aspecten kleven er aan het werken met machine learning toepassingen zoals Convolutional Neural Networks (CNN) en Recurrent Neural Networks (RNN)? Indien uw organisatie zelf machine vision apps maakt vraag naar de mogelijkheden voor een consult omtrent de geldende wetgeving en IE bescherming van uw implementatie of idee in Augmented Reality, navigatie, maps, scanners in zelfrijdende auto’s, landbouwmachines, radar en object volgsystemen. Ook advies over computer vision algoritmes in medische applicaties en klinische toepassingen. Van strategie tot rechtsgeldig contract.

Image processing

Menselijk zicht

Juridische aspecten

Computer Vision

Computer vision: overtreffen van menselijk gezichtsvermogen

Bij computer vision gaat het om het nabootsen en overtreffen van menselijk gezichtsvermogen en beeldbegrip. Het simuleren van het menselijk oog houdt ondermeer in het identificeren van een object, het verwerken van de data en tenslotte besluiten tot een slimme en ethisch verantwoorde vervolgactie.


Digital Image processing en Artificiële Intelligentie

Computer Vision | Juridische Dimensie | Image Processing | Neural Networks

Computer Vision | Juridische Dimensie | Image Processing | Neural Networks

Digital image processing wordt met behulp van deep learning technieken, zoals CNN en RNN neurale netwerken, gerealiseerd. Computer vision apps worden vaak gecodeerd in de high-level Python programmeertaal. Computer vision, machine learning, neurale netwerken, cognitie en computational linguistics gaan hand in hand in het alsmaar verbeteren van methoden en technieken en praktische toepassingen van artificiële intelligentie.


Bewegingsanalyse, beeldherkenning en 3D digitale beeldreconstructie

Onderdelen van computer vision zijn bewegingsanalyse, taalvoorspelling, beeldherkenning en 2D & 3D digitale beeldreconstructie. Het zijn machine vision methoden zoals beeldsegmentatie, profiling, inschatting van beweging, het analyseren van menselijk gedrag en het identificeren van stoplichten en overstekende voetgangers die autonome, zelfrijdende auto’s mogelijk maken.
Hoge resolutie camera’s van zelfrijdende auto’s

Praktische toepassingen van computer vision zijn er velerlei en vindt men in gezichtsherkenningssoftware, augmented reality, online vertaalmachines image caption apps, object volgsystemen in drones, beveiligingssoftware voor crowdcontrol in een festival, navigatie, localisatie en maps, indexering van databases, industriële robots, lopende band inspectie in de fabriek en last not least de scanners, radar en hoge resolutie camera’s van zelfrijdende auto’s.

Computer vision algoritmes in medische applicaties

Computer vision algoritmes vinden ook toepassing in medische en klinische applicaties, zoals 3D computer vision, medical machine learning, patroonherkenning, voorspellende analyse en therapie, histogram equalisatie, segmentatie, diagnose en pathologie, robotica chirurgie (advanced frameless electromagnetic neuronavigation & bronchoscopie) alsmede medische image processing (ultrasound, MRI scans), classificatie projecten, personalized healthcare en precision medicine.Juridische aspecten van computer vision

Indien u deze toepassingen wilt implementeren in uw bedrijf, medische zorginstelling of indien uw organisatie zelf computer vision apps maakt neem dan contact met ons op voor vragen en onduidelijkheden over de juridische dimensie. Welke juridische aspecten kleven er bijvoorbeeld aan het werken met machine learning toepassingen zoals Convolutional Neural Networks (CNN) en Recurrent Neural Networks (RNN). AIR weet raad!